Kurs i kabelpåvising

 

Du kan bli bedre og sikrere i påvising!

Du kan bli en bedre påviser ved å lære om kabelsøkerens virkemåte og begrensninger.

Lær nye teknikker og hvordan du kan utnytte

- tangtransformator
- induktivt og konduktivt oppsett
- passive metoder (50Hz og RF)
- antennekonfigurasjoner
- dybdemåling
- frekvenser
- og avanserte funksjoner...

for et mer presist søk uansett hva slags kabelsøker du bruker.

Kabelpåvising kan by på mange utfordringer og er blitt en egen vitenskap. Hvert år legges det flere tusen kilometer med kabler og rør som kan gjøre nøyaktig påvisning vanskeligere.

Kurset tar for seg en rekke problemstillinger og søker å gi en bedre forståelse for prinsippets begrensinger samt metoder for å øke påliteligheten i påvising og dybdemåling.

Kurset er spesielt rettet mot everk med aktuelle problemstillinger og løsninger og er uavhengig av hvilken kabelsøker man bruker.

Kursbevis vil bli tildelt.

Kurset strekker seg over en dag og følgende momenter blir gjennomgått:

 

Flere kurs planlegges i løpet av året. Følg med på nyhetssidene for ytterligere informasjon eller ta kontakt med kursleder: Severin Eskeland, på: 64 94 30 70.

Severin Eskeland har flere års erfaring i utprøving og service av rør/kabelsøkere og har holdt kurs for flere everk rundt i landet. Ta kontakt for referanseliste.

Her sammen med Gene Dahle i Fisher etter utprøving av prototypen på en ny rør/kabelsøker i Los Banos, California, sommeren 2000.

 

Disse sidene blir ikke lenger oppdatert. Gå til våre nye internettsider på http://www.detektor.no for oppdatert informasjon.

Haugenveien 2, 1400 Ski
telefon: 64 94 30 70

email: eskel@online.no
Internett: http://www.eskel.no
 
Copyright © 1998 Eskeland Electronics