Vi har et godt utvalg av rør og kabelsøkere


Subsite 75TR - For den profesjonelle påviser
Fisher TW-770 - Vår mest populære rør/kabelsøker
Fisher TW-6 - Uslåelig til prisen


Her kan du lese litt om teorien bak rør/kabelsøkere
Kurs i kabelpåvisning

 

Subsite 75TR rør/kabelsøker [tilbake til toppen]

[75TR i aksjon]  [75TR og komponenter]  [75R kontrollpanel]

Subsite 75TR er et kraftig verktøy konstruert for den profesjonelle påviser og dekker alle behov innen rør og kabelsøking. Patentert teknologi setter nye standarder med hensyn på presisjon og pålitelighet.

 
SOLID KONSTRUKSJON
Den lette (2,0 kg) og robuste mottageren er velbalansert for maksimal komfort. Senderen kan lukkes sammen til en koffert slik at den blir lett å bære og kontrollpanelet beskyttes. Membranknapper på mottager og sender hindrer inntrengning av vann og støv. Knappene er plassert slik at mottageren enkelt kan betjenes med én hånd. Subsite Electronics er ISO-9001 sertifisert av Det Norske Veritas. Dette er et kvalitetstempel som krever høy standard på alle nivåer i utvikling og produksjon.
 
DIGITAL SIGNALPROSESSERING
75R mottager baserer seg på en patentert metode for digital signalprosessering, DSP. Dette gir en rekke fordeler, spesielt når det gjelder presisjon og pålitelighet. Påliteligheten vil ikke variere med temperatur, fuktighet eller ettersom de elektroniske komponentene eldes. DSP kretsløpet er også mindre følsomt for elektromagnetiske forstyrrelser og krever færre komponenter. Dette reduserer sjansen for elektroniske feil og øker levetiden. En funksjon som sammenlikner signalstrøm gjør det lettere å identifisere og følge én utvalgt leder i områder med flere ledere.
 
USLÅELIG FLEKSIBILITET
75TR tilbyr en rekke aktive og passive moduser for å kunne takle forskjellige forhold og vanskelige områder. Ved aktiv søking brukes 75T sender for å aktivere rør og kabler med et signal på 1, 8, 29 eller 80 kHz. Senderen kan aktivere nærliggende ledere induktivt når den plasseres på bakken. Direkte tilkobling eller tangtransformator kan benyttes for mer effektiv signaloverføring.
Ved passiv søking benyttes 75R mottager til å finne ledere ut i fra de strømmer som oppstår naturlig i lederen. 75R kan finne frem til 50 Hz strømførende kabler samt ledere som plukker opp radiosignaler - RF - fra omgivelsene (50 Hz og RF er tilleggsopsjoner).
UNIKE FUNKSJONER
75R kan raskt veksle mellom flere antenne-konfigurasjoner (peak, dobbel peak og null) for sikrere påvisning i vanskelige områder. Den erfarne bruker vil sette stor pris på 75R's nyanserte respons ved påvisning. Forskjellige ledere kan skilles på lyden de avgir. Dette øker sikkerheten ytterligere. 75R kan også benyttes med muldvarpsender til å spore opp ikke-metalliske rør og med EML markørsøker for lokalisering av elektromagnetiske markører som OmniMarker. [mer om EML]

Instruksjonsvideo er tilgjengelig på forespørsel.

Anvendelsesområde: -20° til +50° C
Aktive frekvenser: 1, 8, 29, 80 kHz, 29 + 80 kHz samtidig
Passive frekvenser: 50 Hz, RF1, RF2
Antennekonfigurasjoner: Null, Peak, Dobbel-peak
Utgangseffekt: 100mW - 3W
Dybderekkevidde: ca. 6 meter
Indikeringsnøyaktighet (dybde / senterlinje)
Dybde +/- 3% (<3 m)
Senterlinje +/- 1%
Vekt (sender / mottager) 2,0 kg / 5,7 kg
Samlet i koffert 15,0 kg
Batterier (sender / mottager) 6 stk 1,5V (D) / 6 stk 1,5V (C)
Batterilevetid (sender / mottager): Opptil 20 timer
Fargebrosjyre og spesifikasjoner i pdf format: Subsite75.pdf
 
 

Fisher TW-770 rør/kabelsøker [tilbake til toppen]

[TW-770 i aksjon] [TW-770 og tilleggsutstyr] [TW-770 automatisk søkeprinsipp]
 
Fisher TW-770 er en meget robust rør/kabelsøker som setter nye standarder med hensyn på brukervennlighet. De siste årenes utvikling på elektronikk fronten har åpnet mange dører og TW-770 er en oppsummering av Fishers mer en 60 år i bransjen. Noen rør/kabelsøkere er unødvendig kompliserte, andre kan være for delikate for vedvarende utendørsbruk. TW-770 er et robust og pålitelig instrument som er meget enkel å ta i bruk.

Sender og mottager har kun en knapp for aktivering og klargjøring. Mottager har en ekstra knapp for dybdemåling. Indikatorpiler på LCD skjerm samt lydindikasjon gir kontinuerlig beskjed om kabelens beliggenhet. Ved trykket av en knapp aktiveres automatisk dybdemåling og resultatet kommer opp på skjermen i løpet av ettpar sekunder.

Fisher TW-770 fungerer meget godt med tang (tilleggsutstyr) og i induktiv og konduktiv metode.

Fisher TW-770 har raskt etablert seg som en av markedets mest populære kabelsøkere og vi kan vise til en lang liste med brukere over hele landet.

[klikk her for en oversikt over TW-770 brukere]

Anvendelsesområde: -20° til +60° C
Frekvens: 82,175 kHz
Typisk utgangseffekt: 500 mW
Dybderekkevidde: ca. 5 meter
Indikeringsnøyaktighet:
Dybde +/- 8%
Senterlinje +/- 2%
Vekt (sender / mottager): 2,3 kg / 2,4 kg
Vekt samlet i koffert: 11,8 kg
Batterier: 2 stk 6V (4LR25) / 6 stk 1,5V (C)
Batterilevetid (sender / mottager): 35 timer / 80 timer

 
 
 

Fisher TW-6 kabelsøker [tilbake til toppen]

[TW-6 m bærestang] [TW-6 m følgeprobe] [TW-6 og tilleggsutstyr]

Mange husker kanskje den røde kofferten, TW-5, som var populær på 70- og 80-tallet. TW-6 er en videreutvikling av TW-5 med flere forbedringer. Følsomheten er økt med 100% og betjeningen er enklere. TW-6 har i tillegg en mer robust utforming og bruker standard 1,5V AA batterier.

Fisher TW-6 er kompakt og vekten er kun 2,5 kg. Dette kombinert med en lav pris gjør at den egner seg godt som en reserve. Men TW-6 er samtidig en meget effektiv kabelsøker som kan konkurrere med lang dyrere utstyr når det kommer til ytelse. Mange profesjonelle påvisere sverger fremdeles til TW-5 og TW-6.

Fisher TW-6 fungerer meget godt med tang (tilleggsutstyr) og i induktiv og konduktiv metode. Den kan også monteres på en bærestang (tilleggsutstyr) for induktivt søk (bilde over). Ved induktivt søk kan man raskt kartlegge kabler, rør og metallgjenstander i ukjent terreng.

Anvendelsesområde: -23° til +48° C
Frekvens: 81,92 kHz
Typisk utgangseffekt: 500 mW
Følsomhet: 8-400 µV
Signal/Støy forhold: 110 dB
Dybderekkevidde: ca. 5 meter
Samlet vekt: 2,5 kg
Batterier (sender / mottager): 8 stk 1,5V (AA) i hver
Batterileveti, sender/mottager: Opptil 55 timer
 
 
 
 

Disse sidene blir ikke lenger oppdatert. Gå til våre nye internettsider på http://www.detektor.no for oppdatert informasjon.

Haugenveien 2, 1400 Ski
telefon: 64 94 30 70

email: eskel@online.no
Internett: http://www.eskel.no
 
Copyright © 1998 Eskeland Electronics