SpectraCense® for online kontroll av vannkvalitet ute i ledningsnettet

Effektiv kontroll av vannkvalitet er den største utfordringen for vannindustrien. Drikkevannsforskriften stiller krav til kontroll av vannkvalitet. Biwater Spectrascan har lansert en prisbelønnet serie med produkter for å møte denne utfordringen:

SpectraCense® er utviklet i sammarbeid med Siemens Environmental og benytter patentert elektronikk og optikk for måling av klor, pH, redox, konduktivitet, temperatur, oksygen nivå, turbiditet og farge. Systemet er konstruert for å hente frem og lagre data på en effektiv og oversiktlig måte. Med SpectraCense® vil viktige data om vannkvalitet ikke lenger være mer enn ett tastetrykk unna.

SpectraCense® systemet består av måleprobe med strømforsyning (oppladbart batteri), datalogger med integrert modem og tilhørende programvare for PC. Målehodet føres inn i vannledningen gjennom en 40 mm ventil.

SpectraCense® gjør det lettere å se inn i fremtiden gjennom å bevege seg fra... Jeg vet hva som skjedde i går og... Jeg vet hva som skjer i dag til... Jeg vet hva som kommer til å skje i morgen

SpectraCense® har vakt stor interesse i fagmiljøet og prototypen vant prisen for beste nyvinning under IWEX-99.

Klikk for ytterligere info

Målesystem for turbiditet og farge

Målesystem for klor

Målesystem for klor, pH, redox, konduktivitet, temperatur, oksygen nivå

 

 

Disse sidene blir ikke lenger oppdatert. Gå til våre nye internettsider på http://www.detektor.no for oppdatert informasjon.

Haugenveien 2, 1400 Ski
telefon: 64 94 30 70

email: eskel@online.no
Internett: http://www.eskel.no
 
Copyright © 1998 Eskeland Electronics